Επίσκεψη καταρτιζόμενων της 2ης ΣΑΕΚ Λάρισας στην εταιρεία Πληροφορικής Webfusion

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ 2ΗΣ ΣΑΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ WEBFUSION

Σάκης Πουτόκας
|
4 Ιουνίου, 2024
|
3 λεπτά ανάγνωσης

Την Παρασκευή, 31/05/2024 οι καταρτιζόμενοι της 2ης ΣΑΕΚ Λάρισας, ειδικότητας Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Πολυμέσα / Web Designer Developer / Videogames) πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στην εταιρεία Πληροφορικής Webfusion.
 

Η Webfusion αποτελεί μια γνωστή εταιρεία στον τομέα της ανάπτυξης ιστοσελίδων, εφαρμογών και Web apps, με έδρα τη Λάρισα. Η εκπαιδευτική επίσκεψη είχε στόχο να συνδέσει τις επιστημονικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που έχουν αποκομίσει μέσω της φοίτησής τους στη 2η ΣΑΕΚ Λάρισας οι καταρτιζόμενοι, με αυτές που ζητούνται στο πεδίο της ολοκληρωμένης ανάπτυξης online εφαρμογών.
 

Οι καταρτιζόμενοι ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν από κοντά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί μια επιτυχημένη επιχείρηση Πληροφορικής στην χώρα μας και να εξοικειωθούν με τις διεργασίες και τη ροή έργου σε συνθήκες πραγματικού προγραμματισμού.
 

Οι καταρτιζόμενοι συζήτησαν με τον κ. Αθανάσιο Πουτόκα, ιδιοκτήτη της επιχείρησης, για τις δεξιότητες που απαιτεί η σύγχρονη αγορά Πληροφορικής και ανέλυσαν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις σχετικά με τη δημιουργία ολοκληρωμένων online λύσεων.
 

Τους καταρτιζόμενους συνόδευσαν οι εκπαιδευτές Αδάμος Δημήτριος και Καλύβας Αντώνιος.
 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Αθανάσιο Πουτόκα, για την φιλοξενία και την άρτια παρουσίαση της δουλειάς του.

 

Πηγή: http://2saek-laris.lar.sch.gr/index.php/anakoinoseis/456-visit-web

Σάκης Πουτόκας

Σάκης Πουτόκας

Founder at Webfusion

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Αναβαθμίστε τις γνώσεις σας με το ενημερωτικό μας δελτίο! Εγγραφείτε για να λαμβάνετε άρθρα και πολύτιμες συμβουλές απευθείας στo email σας. Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στο ψηφιακό τοπίο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο έργο;
Πείτε μας για αυτό!