Κατασκευή Eshop Λάρισα

Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας με ένα eshop στη Λάρισα και ξεκινήστε τις διαδικτυακές πωλήσεις. Δημιουργούμε προσαρμοσμένες λύσεις για την επιχείρησή σας με προηγμένες λειτουργίες και φιλικό περιβάλλον προς τον χρήστη για αύξηση των πωλήσεων.

Αυξήστε τις πωλήσεις σας με την custom πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που έχουμε αναπτύξει ειδικά για τους πελάτες μας

Έχοντας εμπειρία πάνω από 10 χρόνια στο ηλεκτρονικό εμπόριο έχουμε αναπτύξει την δική μας custom πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου την οποία χρησιμοποιούμε για την ανάπτυξη των ηλεκτρονικών κατάστημάτων των πελατών μας. Αυτή η custom πλατφόρμα είναι γρήγορη, ευέλικτη και πλήρως επεκτάσιμη, προσφέροντας τη δυνατότητα στους πελάτες μας να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

Αναλυτικά:

Ταχύτητα φορτώματος: Η ταχύτητα φορτώματος αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα για την δημιουργία μιας ομαλής και ευχάριστης εμπειρίας του χρήστη μέσα στο eshop, βοηθάει επίσης να αυξήθει το conversion rate και μπορεί να βελτιώσει αισθητά το e-shop στα οργανικά αποτελέσματα της Google.
Ασφάλεια: Η ασφάλεια αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της πλατφόρμας μας. Η custom πλατφόρμα που έχουμε αναπτύξει ενσωματώνει τις πιο σύγχρονες πρακτικές ασφαλείας για να προστατεύσει τα δεδομένα σας από κακόβουλες επιθέσεις ώστε να μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή.
Επεκτασιμότητα: Η πλατφόρμα μας σχεδιάστηκε με γνώμονα την απόλυτη επεκτασιμότητα, εξασφαλίζοντας ότι μπορεί να προσαρμόζεται αμέσως σε κάθε νέα λειτουργική ανάγκη που ενδέχεται να προκύψει. Αυτή η ευελιξία σημαίνει ότι η πλατφόρμα μας είναι πάντα έτοιμη να υιοθετήσει πρόσθετες λειτουργίες και προσαρμογές χωρίς περίπλοκες διαδιακασίες αναβάθμισης.
Υποστήριξη: Το eshop σας θα υποστηρίζεται πλήρως από την εταιρεία μας καθώς έχουμε δημιουργήσει την πλατφόρμα και έτσι θα είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας ο οποίος θα ανταποκρίνεται σε οποιεσδήποτε ανάγκες προκύψουν και θα μπορούμε να υποστηρίξουμε το eshop σας, ενώ παράλληλα μπορούμε να συμβάλουμε στη δημιουργία νέων λειτουργιών για να ενισχύσουμε την απόδοσή του.
Αυξήστε τα έσοδα της επιχείρησής σας με ένα eshop.
Έργα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Αναβαθμίστε τις γνώσεις σας με το ενημερωτικό μας δελτίο! Εγγραφείτε για να λαμβάνετε άρθρα και πολύτιμες συμβουλές απευθείας στo email σας. Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στο ψηφιακό τοπίο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο έργο;
Πείτε μας για αυτό!